lunes, 25 de febrero de 2013

Comparar dos productes













 
 
 
 
 
 
            ENVÀS 1                                                                                                    ENVÀS 2
 
Comparació:
-          Característiques funcionals: Els dos embassos estan dissenyats per conservar el refresc, és a dir tenen un funcionalitat. Els dos contenten coca-cola. En els dos parlem de la mateixa marca, Cocaco-la, però en un l'envàs es de vidre i en l'altre parlem d'una llauna. El de vidre el disseny és més acurat, amb relleu dins del vidre i molt més atractiu a la vista. Dona la sensació de ser més antural, més bo. L'altre encanvi és una llauna d'alumini normal i corrent, que tot i no ser tan atractiva és molt més funcional a l'hora de transportarla. Aquesta ultima també té uns colors més ius que criden la atenció.
-          Característiques econòmiques:L'envàs 1 és molt més car econòmicament que el dos. I també ve menys quantitat del producte. Que sigui més car es deu que el tractatment del vidre és més costos que el del alumibni. Ja que aquets ultim només es alumini amb una imprimació de pintura.
-         Característiques ecològiques: Ecològicament els dos són perjudicials, ja que cap dels dos és biodegradable. I també hem de tindre en compte que els dos tenen gassos de conservació, que són perjudicials per el medi ambient.
-         Característiques comunicacionals: En l'envàs número 1 trobem que és de vidre per tant podem observar els seu contingut. En canvi en l'envàs numero 2 és òpac, per tant no permet veure el seu contingut. Els dos porten una etiqueta on trobem la seva composició, calories, etc...
Elements a considerar:
-          Material: envàs 1 de vidre, envàs 2 alumini.
-          Forma: envàs 1 és ampolla de vidre cilíndrica una mica més alta i prima que l'altre.
-          Tancament, unions: envàs 1 es tanca hermèticament tap metàl·lic que es treu amb obre llauna, en canvi el 2 envàs te una xapa que tanca hermèticamen.
-          Elements de suport: no en tenen, es suporten amb la mà
-          Elements de protecció: L'envàs número 1 és de vidre, però no te cap element de protecció, per tant és molt fàcil que es trenqui. En canvi l'envàs numero 2 és una llauna d'alumini molt més resistent. Ja que pot caure el terra i no es trenca.
      - Gràfica: Els dos tenen una gràfia atrctiva als ulls. Els dos comparteixen la mateixa tipografia, ja que la tipografia és una cosa caracteristica de la marca. Tothom es capaz de veure escrit alguna cosa mab al tipoggrafia de cocacola he identificar-ho. Encara que tractada de manera diferent( relleu sobre vida i l'altre es imprimació).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Seguidores